Špenát z kopřiv
Jaro je tady a s ním přichází také období kopřiv. Je to taková typická česká travina, která se hojně zpracovávala hlavně v dřívějších...
Jemista (plněné papriky)
Nedávno jsem po dlouhé době uvařil jedno ze svých nejoblíbenějších jídel, které jsem poté sdílel i na svém instagramu a byl jsem...
Thajská polévka z mořských plodů
Moře jako takové opravdu miluji a s tím se pojí i jeho veškeré dary. Ať už jsou to ryby samotné, které jím v tom nejčerstvějším stavu...
Žluté kari
Když jsem listoval recepty, tak jsem si uvědomil, že už je to nějaký ten čas, co jsem zde přispěl receptem na kari. Jelikož mám domácí...
Tempeh s citrónovou trávou
Někdy mám chuť na rychlovku a ideálně i dosti jednoduchou. Nakrájet, prohodit, šup šup a je po všem. Nicméně, můj problém je ten, že...
Kuře á la motýl
Suverénně, nejoblíbenějším masem na celém světě je kuře. I když já osobně mu zrovna neholduji, tu a tam si ho i s chutí dám. Samozřejmě...
Raw salát s miso zálivkou
Saláty jím každý den a v podstatě není večeře, u které by na stole nechyběl salát. I přesto, že je stále zima, dá se v obchodech koupit...
Jehněčí hřbet s cizrnou
Protože jsem si řekl, že už je na čase zde dát také nějaké maso a zároveň v zimních měsících inklinuji spíše k hutnějším jídlům, vybral...
Florencie
Poštěstilo se mi odjet na týden do města, které patří mezi nejkrásnější v Evropě, do města, kde na vás dýchá historie z každého kousku...
Salát z mini okurek
Tak jsem si už říkal, že přestanu držet bobříka mlčení a tu a tam se opět pustím do nějakého toho psaní. Koneckonců, za těch pár let...